2014. december 30., kedd

Szilveszteri készülődés

.
Sütemény, puncs és különleges recepteket itt most senki ne keressen! Szigorúan varrós téma következik, ami persze kapcsolódik a címhez. Mert én a szilveszter estéket varrással szoktam tölteni :-) A férjem ügyeletes, így ő valószínű csak hébe-hóba lesz itthon,  én pedig jól előkészülök az estére, svédasztalt készítek a konyhába, rádiót a varrószobába, varrnivalót pedig a szabó asztalra. Semmi korszak alkotót nem készülök létrehozni. Az idén megosztom a terveim hátha van még valaki, aki hozzám hasonlóan egy tényleg kellemes estét szeretne magának. 
Ma döntöttem, hogy mit is varrjak. Nem saját minta, nem is kell hozzá különleges sablon, csupán egy alapszín és sok-sok maradék anyagból csík! 



http://www.modabakeshop.com/2012/10/simply-woven-quilt.html

A technika érdekes, nem bonyolult, nekem most épp nagyon tetszik.  A linkre kattintva részletes leírást találunk, így semmi nem jelenthet akadályt! :-) Tehát most válogatom az anyagokat, hogy minél előbb géphez és szabó asztalhoz kerüljek! :-)

Ha varrok a számítógép is a közelben lesz, ha valaki velem varr, akkor akár "értekezhetünk" is a blogon keresztül.


3 megjegyzés:

  1. Tökéletes programnak hangzik, és helyes a minta. :)

    VálaszTörlés
  2. Ági ez nagyon jónak látszik, szívesen neki is látnék, de tegnap elkezdtem egy téli képet, határidős nem hagyhatom abba. Biztosan ki fogom próbálni, mert szeretem az ilyen munkákat.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!

    VálaszTörlés