tag:blogger.com,1999:blog-8509183916837566908.post9023989556553252767..comments2024-02-08T09:37:34.451+01:00Comments on CSOKI - FOLT: Festettem Ágihttp://www.blogger.com/profile/08237550800809793233noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8509183916837566908.post-33666464893319168962010-03-11T09:18:15.820+01:002010-03-11T09:18:15.820+01:00Megsütöttem újra. Szerintem a helyes sütési idő: 2...Megsütöttem újra. Szerintem a helyes sütési idő: 230 fokon alsó-felső sütésnél 13 perc a 230-fokra előmelegített sütőben. Nem szórtam meg a tetejét sütés előtt cukorral, mint az eredeti leirat szerint kellene. <br />Ági Ágihttps://www.blogger.com/profile/08237550800809793233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8509183916837566908.post-63858676888325004942010-02-22T20:12:18.484+01:002010-02-22T20:12:18.484+01:00Szia Tilo!
Örülök, hogy benéztél hozzánk :-)) Kös...Szia Tilo!<br /><br />Örülök, hogy benéztél hozzánk :-)) Köszönjük a dicséretet!<br /> <br /><br />Adél!<br />Ha akarod, akkor kiírom szívesen. Azért nem részleteztem, mert a hivatkozott blogon kiváló képek vannak, de azért leírom ide "magyarul" is :-))<br /><br />15 dkg marganin - én vajjal dolgozok<br />500 ml langyos tej<br />5 dkg élesztő<br />1 dl cukor <br />1/2 mokkáskanál só<br />1-2 mokkáskanál kardamon -- na ezt én nem tettem bele, hanem ugyan ennyi mézeskalács fűszerkeveréket.<br />850 g liszt<br /><br />Ennek az egésznek csak a felével dolgoztam, bőven elég is volt. Összegyúr, keleszt, Kétfele vettem a tésztát, kisodor, kb 5 dkg vajjal megken, fahéj, cukor, egyharmadánál behajtani, rá a másik fele . Ergo 3 egymáson lévő lapot kapunk egy tésztalapból, de ez már jól látszik a norvég hölgy blogjában. Sok jó képet tett fel hozzá. A tekerés jól látszik a fotóin, nyisd meg a blogoldalt, múlt heti bejegyzés!!!<br />Ha kell még segítség, akkor szólj!!! <br />A 250-fok 10 perc, egy kicsit barokkos túlzás. Legközelebb inkább 230 fok - 13-14 perc, vagy 210 fok 16-18 perc lesz a sütési időm. <br /><br />Ági Ágihttps://www.blogger.com/profile/08237550800809793233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8509183916837566908.post-40471880758356199662010-02-22T19:02:43.348+01:002010-02-22T19:02:43.348+01:00Nekem nagyon tetszenek ezek az anyagok.És a süti ,...Nekem nagyon tetszenek ezek az anyagok.És a süti ,az valami szuper .Még nem néztem az ajánlott blogot,de nekem ez a forma bejön.Majd elárulod ,hogy csináltad?Adélhttps://www.blogger.com/profile/05166391590327100028noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8509183916837566908.post-85978288649785989152010-02-22T18:48:17.485+01:002010-02-22T18:48:17.485+01:00Szia! Nagyon tetszenek az anyagok, na és a sütik i...Szia! Nagyon tetszenek az anyagok, na és a sütik is guszták.... :-)Tilohttps://www.blogger.com/profile/07628264949298353765noreply@blogger.com