2010. július 19., hétfő

Még mindig Csöde...

.
Már egy kicsit felborult Csoki-foltos életünk kronológiája, de kedves Olvasóink,  nézzétek el ezt nekünk! Ígérem azért mindenről írok, hisz rengeteg dolog történt ott még Csödén!

Az idő röpült, de nekünk még rengeteg tervünk volt. Ica készült táskával és táskába valóval is! Nem is akár hogy!!!!Kész darab, és a szabnivalók is külön-külön! Pontos instrukciók és minden részlet, ami megkönnyítette a kivitelezést!

A már ötletünket megmozgató díszítéseket itt is bevetettük. Korábban kissé leszólt zsinórozó talpam osztályozása ezennel jobb helyezést ért el! Bőr szalagot varrtunk fel vele - nagyon precízen működött, és végre kipróbáltam egy eddig soha nem használt (de utólag nagyon hasznosnak vélt) programot is a gépemen.A munka ma is kalákában folyt az előkészületeknél. Egyszerűbb és gyorsabb is volt ez így. De mindannyian nagyon élveztük :-))
És íme a kész darabok becsukva:


És kinyitva:


És mivel nagyon is belelendültünk, így nekiálltunk még egy-egy darabnak is :-)))
 

Mivel időnk még a napból bőven volt, így sikerült befejezni a tűpárnát, amit Évi tanított, meg a tűtartót amit szintén Icának köszönhetünk!!

sőt nekiálltunk a táskának is.

Persze nem is mi lettünk volna, ha egy kicsit nem alakítunk a szabásmintán. Marcsi szerkesztett oldalrészt, és nagyon fontos szempont volt, hogy Ica frissen beújított kéderező talpát is kipróbáljuk!!
Dicséretesen jól működött :-)))


Ica magyarázza a mintát:


Marcsi vizsgálódik:


Adél pedig serényen dolgozik:

(itt jegyzem meg, hogy Adél azért előre dolgozott, ugyanis előre meghímzett anyaggal érkezett)

És itt az övé már majdnem kész :A szombat már egy kissé szomorúságosnak indult. Adélnak el kellett mennie :-((

A reggel pakolással és fényképezéssel telt. A táskák készen vannak, sőt a többi kis apróságot is sikerült lencsevégre kapni.
Majd sajnos búcsúztunk Adéltól is :-((


Bár a mi időnk is csak rövidke maradt...........

de azért még folyt. köv.


Ági

5 megjegyzés:

 1. Hát igen, Ica királylány táskaügyben :)) Nagyon szépeket varrtatok, és jól használhatónak tűnik ez a fazon !
  És milyen klassz a kéder-talp :))

  VálaszTörlés
 2. Ó igen! Ica tényleg tökély volt :-)) A táska pedig teljesen rendben van. Kéder talp is valóban bevált, azóta én is beszereztem egyet, de az is lehet, hogy kettőt. NO, erről majd beszámolok!

  VálaszTörlés
 3. Gondolom nagyon jó a kéder talp ,de a cipzár talp is nagyon jó,legalábbis én azt használom kéderezéshez.A táskák szuper jók !!! Esetleg egy kis útmutató ( cm -bem)nem kapható az elkészítéshez ?

  VálaszTörlés
 4. Marika!

  Zippzárvarró talp is teljesen jó valóban, de a kédervarró szépen ráfekszik a zsinórra, és talán egy hangyányit szebben rögzíti az anyagot.
  (e-mail ment, ha nem ért volna oda, akkor jelezd!)

  Ági

  VálaszTörlés
 5. Very nice pictures... I don't understand all but thank ! Sandquilt from France

  VálaszTörlés