2011. május 11., szerda

Malaclopó

.
Elkészült a táska. Előre füllentyű helyett mágneszárral, belül rengeteg zsebbel. Belevarrt szalagon függő karabínerrel a kulcsoknak. A külső zseb helyett belső oldalra varrt zsebbel a mobilnak, vagy aprópénznek. Ekkora méretű táskánál fontos, hogy meg is lehessen benne találni valamit :-))

Elképzeltem, ahogy egy közúti ellenőrzés során elkezdem keresgetni a papírjaimat. Lehet, hogy sokáig eltartana a kotorászás, így varrtam hozzá egy kissé túlméretezett neszeszert is, amit már nevezhetünk táska rendezőnek is. Ez kívül is és belül is kapott zippzáras zsebet, 8 cm-es mélysége pedig lehetővé teszi, hogy több roppant fontos dolgot egy - a táskánál kisebb - helyen tároljak.


Összegezve egy nagyon praktikus darab lett, mivel egyheti hideg élelem is belefér a fél ruhatáramon kívül. Ráadásul ha a vállamra teszem, akkor "ápol és eltakar". Így nem tökéletes alakkal rendelkező hölgyeknek is ideális :-))

Ancsa kérésére képek a belsejéből:



Most belepakolok és meg is jártatom egy kicsit a friss levegőn :-))


9 megjegyzés:

  1. Nagyon jó!
    Mint minden nő én is kitartóan keresem azt a táska formát, ami ideális számomra. Nem vagyok egyszerű eset, úgyhogy még nem találtam meg a nagy "táska Ő"-t. Belső kialakításról nem mutatnál képet?

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon tetszik!!!!! Nekem is jól jönne egy ilyen, mindenféle szempontból! :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett a fazonja, és tetszik az anyag mintája is!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, és főleg jó nagy! :-)
    Ez a gyönyörű anyag szoknya volt "lánykorában"?

    VálaszTörlés
  5. Imádni való darab lett. Reggel bepakoltam és útnak indultam vele:-)) Mindenem elfért :-)) Bár apukám, aki sosem figyel fel egy-egy új varrományomra megjegyezte, hogy óriási táskám van! Igaz.

    Az anyag volt a szélén ilyen mintás. Nem szoknya volt, csak eredetileg annak vettem (több éve).

    Elég nehéz volt hozzáöltöznöm :-(( a színei miatt. Egy kicsit aggályos vagyok ezen a téren.

    Ancsa! Tettem fel képet a belső részről.
    Ági

    VálaszTörlés
  6. Már vettem is anyagot,én is akarok ilyet.:)

    VálaszTörlés
  7. Csodás az anyaga, a fazon is szuper, tökéletes darab!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szuper lett,úgy tökéletes ahogy van!!!!Nekem is vvan valami hahonló anyagom,már pár éve és nem tudom mit kezdjek vele,lehet hogy erre az alkalomra,löketre várt.:))

    VálaszTörlés