2011. július 5., kedd

Nyaralunk - 3

.
A harmadik nap programja táskavarrás!

Mi már itthon megvarrtuk, kipróbáltuk és Csödén közösen újra megvarrtuk Amy Buttler "malaclopóját". Ahány anyag annyi féle darab született. Nem is látszik a táskán, de rengeteg idő elment a szabással. Azt hiszem 28 db-ot kellett kiszabni :-((  Nem is kevés anyag kell hozzá, hanem viszonylag sok.
De ha már a szabáson túlesik az ember lánya, akkor már célegyenesben van!

Marcsi - mint főszabász - bebizonyítja, hogy kevesebb anyagból is ki lehet szabni: Ezt élénken figyeltük is :-))


Nem kis feladat, hogy melyik anyagból is szülessen meg a táska:



..közben, mivel a jó idővel együtt a legyek is megérkeztek,  (igazán nem kell csodálkozni, hiszen faluhelyen vagyunk és a szomszédságban háziállatok is laknak) így ünnepélyes keretek között felkerült az ajtóra egy légyelhárító függöny. De mi megadtuk a módját :-)))

...aztán csak varrtunk és varrtunk......


...még Évi is varrt :-))


...meg Adél is.


Végül mindannyiunknak lett táskája :-)))))


....folyt. köv.


7 megjegyzés:

  1. Kedves Marcsi és Ági! :) Nem győzöm kapkodni a fejem, Ti egyszerűen profik vagytok! :) Nagyon jó lehetett ilyen körülmények közt is lenni, varrni, alkotni! Aludtatok is valamikor? :) Nap mint nap csodálatos remek műveket készítettek. Várrom a folytatást! :)))
    Jó, hogy megosztották velem, velünk, irigykedek is, de nem sárgán, csak úgy! :)))
    Üdv: Erika

    VálaszTörlés
  2. Már akkor is tetszett az a táska, de most így többet látva! Én is szeretnék egy ilyet! :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik a táska!
    Úgy mennék én is ilyen táborba,mint ti vagytok,de hát a határok...
    És látom Márti nálatok is ott van,tök jó neki!
    Üdvözlöm innen is!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szuperek lettek atáskák,denekem a terítők is nagyon tetszenek!!!Annyi mindent készítettetek és biztosan nagyon jól éreztétek magatok,szuperlehet egy ilyen találkozó!!!

    VálaszTörlés
  5. Ó, bizony!!!! Csodás hét volt :-)) Az alvás? Az tényleg nem sok volt. Viszont varrtunk és varrtunk, beszélgettünk és nevettünk, meg varrtunk és beszélgettünk és ...........

    Másokat is csak biztatni tudok, hogy ha van egy szűk baráti kör hasonló érdeklődéssel, akkor bátran szervezzenek maguknak "csajos- varrós" nyaralást! Átmenet ez a tábor+ baráti összejövetel között, szigorúan csak a pozitív élmények tekintetében.

    VálaszTörlés
  6. Csodásak a táskák, és annyira jellemzőek az anyagok, látom Mártikám hozta a csodás virágos formáját :)) A mikulásos futó is szuper. Nem látom Icust, nem volt ?

    VálaszTörlés