2013. január 1., kedd

Egy jó Szilveszter este után

.
Azt hiszem kevesen érezték magukat olyan jól az éjszaka, mint mi :-)) A null-költésges rendezvényünket semmi különös szervezés nem előzte meg. Sem fodrász, sem új kisestélyi nem kellett. Mivel Marcsi egyedül lett volna én pedig csak kettesben a férjemmel, évek óta varrok szilveszter éjszaka, így egyértelmű volt, hogy ezt ez alkalommal együtt tesszük. 
Az étkezőt elfoglaltuk, a rádiót bekészítettük, egy kis sütike, egy kis ital, délutáni csendes pihenő, na meg valami varrnivaló... (a toleráns férj adva volt)
Írtátok, hogy többen irigykedtek, hogy így kitaláltuk..... nos csak bátorítani tudok minden otthon szilveszterező foltost, hogy álljanak össze ketten, esetleg hárman és töltsék ők is varrással ezt az estét. Elvégre ilyenkor szinte kötelező, hogy "jól érezzük magunkat". Hát rajta! 

Kínai lámpásokat varrtunk, a takarónkkal készen nem lettünk, de azért jól haladtunk......... (Mármint Marcsi őrült gyorsasággal, de azért próbáltam tartani az ütemet én is) kb. 15-15 kész blokkal büszkélkedhetünk, de sok már félkész vagy kiszabott állapotban köszönthette a 2013 esztendőt.







A rádió kabaréműsorában az idén sem csalódtunk, a tv műsorról nem tudok nyilatkozni, de gyanítom, hogy felejthető volt. Nem úgy, mint ez a jó kis este. Ezen felbuzdulva el is határoztuk, hogy pótszilvesztert kell rendeznünk, amikor is befejezzük a munkánkat :-)) 

Ági, Marcsi


7 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néznek ki. Irigylésre méltó éjszakátok volt....
    BUÉK!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, igen! azt hiszem nekünk ez az a fajta szórakozás, amikor el is mondhatjuk, hogy tényleg jól éreztük magunkat!

      Törlés
  2. Mindig imádlak Benneteket olvasni! Rengeteg hasznosat írtok! Ezúton is köszönöm.
    Boldog új évet kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyere máskor is olvasni:-)) Kívánunk mi is Neked és családodnak nagyon boldog új esztendőt!

      Törlés
  3. Szuper ötlet a szilveszteri örömvarrás! Érdemes lenne bevezetni nálunk is! Toleráns férj-tabletta nálunk azért elkélne hozzá... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Toleráns férj az évek alatt alakul ki! Tessék dolgozni az ügyön :-)) Szilveszterig még van idő!

      Törlés
    2. Szuper lesz már alig várom a következő kihívást . élveztem az előzőt is Nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek addig is

      Törlés