2015. szeptember 16., szerda

Ha eddig nem írtam, hát mostanában majd pótlom

.
Persze régi olvasóim már tudják, hogy ezt gyakran ígérgetem :-( De a szándék mindig megvan bennem. Hogy mi is történt az elmúlt időben. Sok varrós dolog!  De ugye ha a tervező programmal dolgozom, ha varrok, vagy sablont csomagolok, akkor biza nincs arra idő, hogy itt a blogot írjam. Most azonban sok-sok-még sokkal több új sablon készült, az uncsi csomagoláson is túl vagyok, tehát most írhatok még több új ötletről, egyszerű vagy bonyolultabb technikáról! 

De vegyük sorban! 
Voltunk Pécsen az Országos kiállításon! Csodálatos munkákat csodálhattunk ott meg mindannyian. Feltöltődtem ötlettekkel, baráti foltvarrókkal beszélgettünk nagyon jókat, végre rég nem látott foltosokat ölelhettem meg. Jó volt! :-) 
A sok új sablont végre kirakhattuk a pultra, a bemutató darabokat a falra. Ráadásul az egyik céh zászló is nálunk kapott helyet!  

Pakolásban nem volt hiány  - most először a férjem is kivette a részét belőle- el is csodálkozott, hogy mivel jár ez a szórakozás- majd éjjelre be is takartunk mindent :-)

Másnap volt az igazi nap. Szerencsére volt segítségem, így nekem is volt lehetőségem a gyönyörű kiállított munkákat megcsodálni.
Kevés képet készítettem, de a Magyar Foltvarró Céh honlapján természetesen gyönyörködhettek a munkákban.


2 megjegyzés: