2016. január 10., vasárnap

Az idei első.

.
Semmi csoda nincs abban, hogy mi lett az idei év első elkészült darabja. Már tavalyi fogadalom (bocsánat, tavaly előtti), hogy nincs félkész munka eltéve a polcra. Nagyon fogcsikorgatva, de tartom az ígéretet eddig :-)
A Szilveszter napján elkezdett takaró - majdnem- kész állapotban van.  A tűzés nincs befejezve, de most ennyi idő volt rá. Nem fogom így hagyni, de a lényeg már látszik.

Fényképész már nem leszek, a fotóim csapni valóak :-( De itt egy kép, ha valaki az elrendezésre kíváncsi. ( derby a padlón- a nem szeretem rész) .. meg egy másik kép, hogy végre van helye tűzéskor a sok felhalmozott takarónak!!!! :-)Köszönöm a sok visszajelzést  és csodás munkák képét azoknak akik velem varrtak! Ígérem lesz még ilyen "Együtt varrás", mert én nagyon élveztem!

A galériát IDE KATTINTVA lehet megnézni a többiek munkájáról. 
2 megjegyzés:

  1. Kedves Ági!Nagyon ügyi vagy--de ezt tudtuk!--a színek csodásak.Legközelebb én is becsatlakozom. :)

    VálaszTörlés
  2. Manka! A mintát bármikor varrhatod, a leírás, a tapasztalat amíg a blog él itt lesz! :-) Hatalmas élmény nekem ez a virtuális közös varrás, így biztosan lesz még máskor is. A színek nem az én érdemem. Sikerült ilyen anyagcsomagot összeállítanom a készletből.

    VálaszTörlés