2017. január 1., vasárnap

BUÉK!

.
Köszönöm mindenkinek a lelkesedést, a csodás munkák képeit. Én borzasztóan élveztem a közös varrást, élmény volt az este nekem! Tényleg hálás vagyok, hogy ennyi elkészült blokk született és oly sok kedves üzenetet kaptam. Bevallom  meg is hatódtam.

A minta leírását az alábbi linkekre kattintva érhetitek el:
Szilveszter 4.  

Facebook- album  az elkészült munkákról

Elkészült munkákról a fotók  itt a bejegyzésben lefele görgetve! Szebbnél szebb munkák!!!
Ha módomban áll én jövőre - bocsánat az idén is- szívesen varrnék Veletek Szilveszterkor! 

Kívánok Mindenkinek nagyon boldog Új esztendőt, egészségben, boldogságban gazdagot, olyan évet, amiben jut idő (talán kicsit több is, mint az idén) a foltvarrásra, a mi játékunkra. Mert mi tudunk örülni egy passzoló saroknak, egy összevarrt blokknak. 

Nekem nagyon sok kedves ismerőst, barátot adott a foltvarrás, szebbé teszi a napjaimat. Köszönöm ! Remélem, hogy az idei 2017. év is legalább olyan "foltos" lesz, mint az idei! :-)  
Én eddig jutottam. Az újév napján nem varrok. (átok babonaság) Most pedig egy pár képet tennék fel az elkészült munkákról, de ahogy majd szaporodnak az elkészült blokkok, úgy fogom kiegészíteni ezt a galériát.  Köszönöm mindenkinek a kellemes estét és gratulálok az elkészült munkákhoz!

3 megjegyzés:

 1. Tényleg nagyon sok szép munka készült, nagyon ügyesek voltatok! Én is csak ennyit kívántam magamnak az idei évre, sokkal több varrással eltölthető időt! :)

  VálaszTörlés
 2. Szervusz Ági! Kérdezem, hogy 2017 szilveszterén lesz- e valami közös?
  Tervezel-e varrást? És ha igen, mi kell hozzá? Van -e időm még felkészülni.? Üdv. Mari

  VálaszTörlés
 3. Appropriate dressing is the most important part of choosing a formal dress. Generally speaking, a dress that fits but is not attractive will be designed in a minimalist style to modify your figure and look great.

  VálaszTörlés