2010. július 21., szerda

Még mindig Csöde...de az utolsó nap :-((

.
Csödei táborunknak is eljött az utolsó napja. Adél távozása után már nem is akartunk nekiállni semmi nagyobb munkának, de azért még volt varrnivaló ötlet a tarsolyunkban.
Eleinte azt gondoltuk, hogy ez marad a következő alkalomra, de a kíváncsiság és - valljuk be őszintén - a mohóság, még nekiugrasztott bennünket (minő meglepő :-)) egy AnnAKa mintának.

Ica két táskának állt előző nap neki, így ő egy kissé lemaradt, de a főbb részek neki is elkészültek. Mi Marcsival belehúztunk, hisz egy viszonylag egyszerű mintáról volt szó. A színek viszont lázba hoztak.

Hogy őszinte legyek a kék az a szín, ami tetszik-tetszik, de talán nem az én világom. De ez a színösszeállítás, és ez a minta roppantul vonzott. Látnom kellett a végét!!!!

És az eredmény fantasztikus lett!! Az a gyönyörű türkizkék (turkálóból származó anyagdarabka, aminek nem lehetett már ott sem ellenállni) a barnán, az hihetetlen! 

Itt az első látvány:


És ameddig sikerült eljutnunk:

Még sok munka lesz vele otthon, de arra már sajnos nem volt Csödén idő.

Vasárnapra maradt a tábor kellemetlenebbik része, a pakolás. Ebédre morzsa-partyt rendeztünk, minden maradékot elpusztítottunk. A milliónyi apró holminkat elpakoltuk, és igyekeztünk mindent beszuszakolni az autóinkba.

Tábor zárásaként mérleget vontunk, hogy mit is kellene változtatni jövőre. Semmit! Minden így volt jó, ahogy szerveztük, tettük. Fantasztikus hangulatban, tele programmal, csupa jókedvvel és tele élménnyel zárult a 2010-es nyári táborunk.

A tábori élet is remek volt, a napi "Konyhatündérek" jól és zökkenőmentesen működtek, sikerült a "nomád" életnek köszönhetően legalább 2 kg-ot híznom!



Hálás vagyok otthon maradt férjeinknek, gyerekeinknek a toleranciájáért (és a hadtáp ellátmányhoz való hozzájárulásért, melyet remélhetőleg jövőre sem felejtenek el!!) 
Nem utolsó sorban Ica férjének Zolinak Csöde-csapat nevében köszönjük, a sok kiváló zenét, türelmet! Ezennel Őt Foltvarró Lemezlovaggá avatjuk!

Köszönöm Icának, Nagymackónak, Adélnak, Mártikának, Marcsinak, Zolinak, hogy velük tölthettem ezt a nagyon kellemes hetet!!

Jövőre Veletek ugyanitt!!




Ági

4 megjegyzés:

  1. Disse blir kjempefine! Nydelige farger! :o)

    VálaszTörlés
  2. Nagy-nagy irigység :))) Remélem, Márti tart majd nekem élménybeszámolót, és megmutatja ezt a sok-sok szépséget !

    VálaszTörlés
  3. Mi is irigykedünk, köszönjük, hogy megosztottátok velünk ezt a remek élményt!
    Ezenkívűl lessetek be hozzánk, szeretnénk nektek továbbadni a Kreatív Blogger díjat!
    "Mert Ön megérdemli..." ;o)

    VálaszTörlés
  4. Ó, igen! Van is miért irigykedni :-)

    Gina:
    Biztos Márti elmeséli, sőt meg is mutatja az elkészült darabokat. Szerintem ő is nagyon jól érezte magát.

    Zsuzsi és Kriszti:
    Köszönjük a látogatásotokat. Nagyon tetszenek a munkáitok, öröm benézni Hozzátok. A díjat köszönjük, ez megtiszteltetés!

    VálaszTörlés