2011. február 14., hétfő

Csomag Angliából :-))

.
Megjött!!! Nem is hiszem el - hiszen február 10-én jelzett a bolt, hogy postára adta - hogy Angliából hétfőre ideért a csomagom. 
Persze, semmi különös nincs abban amit rendeltem, de nekem nagy öröm, mert vagy 3 hónapja nézegettem. Bizonytalanságom oka az volt, hogy nem volt egyértelmű, hogy használni tudom e az új csodámat a gépemhez. Majd műszaki leírásokat tanulmányoztam, és keresztbe-hosszába nézegettem mindent, mire eldöntöttem, hogy ez nekem feltétlenül kell!!! Próba szerencse alapon berendeltem.

És íme, ma délelőtt csengetett a postás:






Azon mód mindent félretéve rohantam a varrógéphez kipróbálni.

A talp passzolt a géphez!!!!!!!!!! Ez volt a fő félelmem.



Csak úgy előkaptam egy darab anyagot,  és befűztem egy kevés zsinórt.

És varrtam :-))

Ahol nem a zsinórba varrt, ott csúszott el a szálvezető, ugyanis az a kellék nem passzol a gépemhez, de magyar leleménnyel könnyedén orvosolható a probléma - konkrétan 4 db ruhacsipesszel a varrógéptetőn. 


Ráadásul a kisebb lyukú talpat kellett volna ehhez a zsinórhoz feltennem, de ezen nem is gondolkodtam az elején, mert olyan izgatott voltam.

Most elvégzem a mára rendelt dolgaimat, és akkor szépen egy tea mellett megnézem a csomagban lévő cd-t is :-)) 

Azt hiszem új perspektívák nyíltak számomra  a varrás terén :-)))


7 megjegyzés:

  1. jajj, haláli vagy...előbb varrsz, aztán azért megnézed a cédét is...nem mintha én máshogy csinálnám :)

    VálaszTörlés
  2. Ági,a CD-hez adtak hímzésmintát?Úgy értem gépi hímzőset.Megkaphatnám ,ha igen?Annyira jó ,ami a táska elején van.:)

    VálaszTörlés
  3. :-))))))))
    Éljenek az új talpak! :-))))))))

    VálaszTörlés
  4. Jó kísérletezgetést az új talpakkal!! Pár hónappal ezelőtt én is megrendeltem a helyi boltban a gépemhez való gyári fonalfelvarró talpat, de még mindig nem jeleztek vissza.
    Remélem egyszercsak megjön majd.

    VálaszTörlés
  5. Sajnos varrni nem volt időm tegnap :-(( A cd-t megnéztem, semmi érdekfeszítő nem volt rajta, csupán 6 nyelven leírva az, amit mellékeltek képes illusztrációkkal papír alapon is, egy rövid videó - amit már 20-szor megnéztem a neten és egy ismeretlen kiterjesztésű file, amit Adélnak továbbítottam, hátha az a hímzésminta. Hétvégére tervezünk Marcsival közös varrást, természetesen majd olyat varrunk, amihez kell az új talpacska is :-)) Akkor majd írok még róla bővebben.
    Martilein! Remélem Neked is hamarosan megérkezik!

    Ági

    VálaszTörlés