2011. december 24., szombat

Békés, áldott karácsonyt kívánunk!

-
Kedves rendszeres, rendszertelen, gyakran olvasó, idetévedő, be-be pillantó, ismerős, és ismeretlen, foltvarró és nem foltvarró, magyarországi és a világ bármely részén élő olvasónknak kívánunk áldott, békés karácsonyi ünnepeket!!!

Köszönjük, hogy nálunk jártok, még ha virtuálisan is, de kíváncsiak vagytok ránk Fontosak vagytok nekünk, és örülünk, hogy megtiszteltek látogatásotokkal, hozzászólásaitokkal.

Nagyon sok jókívánságot kaptunk már Tóletek az ünnepek közeledtével, ezeket ezúton is köszönjük.

Teljen nagyon jól Nektek is az ünnep minden napja, békességet szeretetet kívánunk minden otthonba!!

Tavalyi évben jártak először nálunk a betlehemesek és az idén is megtiszteltek bennünket! Igen, most már bizton állítom, hogy ők hozzák meg számomra a karácsonyvárás hangulatát!! (A tavalyi írásomból idézek, mert annál jobban nem tudom megfogalmazni az idén sem.)

A faluban ahol élünk páran összefogtak és egy nagyon szép Magyar hagyományt felelevenítve, hatalmas készülődéssel házakhoz bekopogtatva betlehemezni mentek!

Nem tudom igazán leírni azt az érzést, amit éreztem, de nagyon megható volt!!!!

Ők hozták el számomra a karácsony meghittségét, a készülődés örömét, az igazi "karácsony várás" érzését. Csak nekünk, az otthonunkba hozták el szeretetüket egy betlehemes játékkal. 
Sok ráfordított szabadidejüket áldozták a betanulás és készülődés során, hogy ünnepi hangulatot hozzanak el és ezzel együtt szeretetet is! A régi hagyományok hű tisztelete, kultúránk igazi színvonalas felelevenítése jellemezte játékukat.

Ezért erről a betlehemezésről készült  idei képeket csatolom ide karácsonyi jókívánságaink mellé, mert azt szeretném, ha csak egy morzsáját is, de érezzétek azt amit én éreztem. A betlehemes játék szereplői így fejezték ki karácsonyi jókívánságaikat és úgy érzem, hogy nem kimondva is, de érezni lehetett a szeretetet, őszinte emberi összetartozásunkat az ünnep közeledtével. 

Nagyon köszönöm nekik!!
Ági, Marcsi


6 megjegyzés:

 1. Boldog Békés Áldott Ünnepeket kívánok!

  VálaszTörlés
 2. Megható lehetett ,nagyon jó hogy fel elevenedik a múlt !
  Áldott Békés Ünnepeket kívánok!

  VálaszTörlés
 3. Békés boldog ünnepet kívánok!

  VálaszTörlés
 4. Boldog ünnepeket kívánok Nektek!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon köszönjük a jókívánságokat és hasonló jókat kívánunk!!!

  VálaszTörlés