2012. július 7., szombat

Még mindig a nyaralásról

.
Hát igen, ez egy igazi nyaralás is volt, nem csak varrás. Időnként a medencénél meg is kérdeztük magunktól, hogy nem kellene-e varrnunk? Élveztük a kötetlenséget, de azért varrtunk! Sokat, jókat, érdekeseket, újdonságokat!

Zsuzsa tanította meg nekünk a portrékészítést. Természetesen Zsuzsa  a tőle megszokott precizitásával készült fel. Először oktató videót néztünk, majd megcsodáltuk az eddigi elkészült munkáit, amit ezzel a technikával készített. Aztán bevallom egy kicsit inamba szállt a bátorságom, de úgy gondolom, hogy ezt nem lehet kihagyni. A családomat és a hozzá tartozó ebállatot - lévén, hogy  utóbbinak nagyon sok szőre van, ami jelen esetben irgalmatlan munkát jelentett volna- nem mertem bevállalni textilből, így többen is egy virág képét alkottuk meg. Mondhatni könnyű dolgunk volt, mivel Zsuzsa már előkészítette a képet a munkához, mi "csak" ragasztottunk, rajzoltunk, vagdostunk, illesztettünk. Éva és Zsuzsa maradt az eredeti verziónál - azaz a portrénál - így textilkép készült Ádámról és Pannáról. 

 A falon látszik az óra - nos egy mutató sincs a képen. Tehát hány órakor is készült ez a fotó? Ne firtassuk. Tehát máris látszik, hogy nem csak a medence (ejtsd: medanszé)  partján punnyadtunk egy hétig :-))


Majd másnapra azért sorra készültek (vagy félkészültek) el az alkotások




Izgalmas volt ez a technika, köszönjük Zsuzsa!


A tábori élmények majd még folytatódnak .......... :-))

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jól érezhettétek magatok,ez a technika nekem is mozgatja a fantáziámat :o)
    Rózsa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony nagyon jó volt!!! Ez a technika nagyon birizgált már engem is, örülök, hogy végre sikerült megtanulnom. De azért nem egy gyors módszer ez!

      Törlés
  2. Hűű! ez nagyon jó!!!
    (a talpas pohárban mi van az asztalon? :-)

    VálaszTörlés