2013. december 9., hétfő

Narancshéj és csillagokhoz 22,5 fokos!

.
Eddig nem is említettem, pedig már megérkeztek ezek a sablonok is! :-)

A Narancshéj sablon azoknak, akiknek már van Csoki-foltos nagy részeg ember sablonja (vagy ezután lesz). Ez egy kiegészítő darab, amivel a részeg ember sablon még tovább variálható. Én borzasztóan élveztem a varrást, mert ezúttal sem hazudtolta meg magát ez a blokk, hiszen gyorsan látványos eredményt lehet varrni!

Bőven koptathatjuk a rongyos-zsák készleteit, de természetesen csodás anyagokat is szabdalhatunk. Lehet előre tervezett, de akár random anyagválasztás is.
 

Ami fontos, hogy csak a Csoki-foltos Nagy részeg ember lépése sablonnal kompatibilis! Még számtalan ötletem van vele, de azokról majd később! :-)

A másik újdonság - köszönet érte Pannikának, aki felvetette a gondolatot - a 22,5 fokos sablon.


 Hogy miket varrtam vele? Persze egy kis karácsonyi hangulatot nyitásnak. Az eredeti ötlet Cheryl Phillips-től származik, de természetesen alakítottam rajta. A varrásráhagyást a magyar foltvarrók igényéhez terveztem, azaz 7,5 mm-es, meghagytam a csúcsi részt, hogy még több féle megoldás megvarrható legyen vele, és belekerült egy olyan vonal, amitől akár egy 16 részes drezdai tányér megvarrásához is használható. 

Képes varrási ötletekkel még jelentkezni fogok! 

A sablonok már a Csokifolt Shopban rendelhetőek!

Jó varrogatást kívánunk hozzájuk! :-))
1 megjegyzés: