2015. október 25., vasárnap

Egy kis megújulás

.
Nagyon sok levelet kapok, aminek roppantul örülök! Sok levél érkezett külföldről is, hogy miként tudnának ők is rendelni, olvasni bennünket. Végül - komoly családi segítséggel- elkészült a honlapunk. Még nem tökéletes, de már be tudjuk mutatni  :-) 


Az adatok feltöltése még folyamatosan történik, vannak benne még hibácskák, de  - mint minden foltmunkánk - ez is a mi "gyerekünk". Büszkék vagyunk rá és folyamatosan dolgozunk, hogy tökéletesebb és szebb legyen. 

A honlapon keresztül így a külföldi foltvarrók is rendelhetnek már!  Reméljük számukra egyszerűbbé válik így a rendelés, hiszen egy hivatalos webáruházban vásárolhatnak. Bízunk benne, hogy hamarosan minden szükséges információ felkerül a honlapra. 

Magyarországi rendeléseket azonban kérjük, hogy ezen túl is az eddig megszokott módon, azaz e-mailben való rendeléssel  -  Itt fenn az oldal tetején a RENDELÉS MENETE  fülre kattintva vannak a részletek  - adják le. Így tudjuk biztosítani a magyar foltvarróknak az eddigi kedvezményeket. 

Mindenki építő kritikáját szívesen vesszük, hiszen Önöknek, Nektek, Rólatok, rólunk , na nem cifrázom a közös szenvedélyünkről - a foltvarrásról - szól itt minden :-) 

Most egy hétre azonban eltűnök, de utána izgalmas játékra invitálunk majd Benneteket! 


7 megjegyzés:

 1. Szia Ági! Nem tudom mekkora plusz munka, de szerintem jó lenne ha német nyelvválasztási lehetőség is lenne. Sok a német foltvarró!!
  Rendeki Marcsi

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm az észrevételt, igyekszünk! Tervben van egyébként a német nyelv is.

  VálaszTörlés
 3. Köszönjük, igyekszünk! :-)

  VálaszTörlés
 4. Maybe you can try english as second langgerekte? ?

  VálaszTörlés