2016. január 1., péntek

2016. január 1 !

.
Minden kedves ismerősünknek, barátunknak, olvasónknak kívánunk tiszta szívből erre az évre is egészséget, boldogságot, meg persze sok csodálatos örömből varrt foltmunkát!



Szeretném megköszönni azt  a sok kedves szót és sort amit  a tavalyi évben kaptam Tőletek, Önöktől! Remélem a 2016. évben is sikerül kedvetekre / kedvemre terveznem sok-sok patchwork sablont, amivel szépséges dolgokat lehet varrni. Köszönöm az eddigi ötleteiteket, észrevételeiteket, remélem az idén is marad az együttműködés, sok közös varráson tudok minél több kedves foltvarróval találkozni! 
A szilveszteri varrás nekem most is nagy élmény volt. Boldogság, hogy sokan velem együtt varrtatok! Mutatok is képeket az elkészült és a félig kész munkákból. Én nem -  és szerintem rajtam kívül még jó páran - a csúf babonaság miatt ma nem varrunk. De a munkák befejezésére  itt van egy egész év! :-)  Varrjunk sokat 2016-ban is örömből, élvezetből! 
Köszönöm, hogy velem varrtatok!!!!


AZ AKTUÁLIS ALBUMOT A SZILVESZTERKOR VARRT MINTÁVAL ITT TALÁLJÁTOK!  
ahogy készülnek el újabb darabok oda frissítem a képeket
Pálné Ági táskája

Pándi Ágnes munkája
Markovics Edit munkája
Kerékné Tóth Piroska
Hillerné Janotyik Tünde
Csatlós Irén
Kónya Edit
Jóföldiné Ildikó
Somoráczné Ildikó







Ági

6 megjegyzés:

  1. Jó volt ez a szilveszteri varrás, köszönjük az útmutatást.... Ma én sem folytatom a babona miatt, de holnap elkészülök vele!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy velem tartottál! Az egész év a rendelkezésünkre áll a befejezéshez :-)

      Törlés
  2. Köszönöm a varrást, ma pihi van, de remélem holnap fel tudom rakni, hogy mi lett belőle.

    VálaszTörlés
  3. Én is szeretnék csatlakozni hozzátok !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A minta és a leírás ott van a korábbi bejegyzésekben. Amikor kedved van és időd is engedi bármikor varrhatod. Ha van produktumod szívesen veszem, ha megmutatod. :-)

      Törlés