2010. augusztus 29., vasárnap

Blogtalálkozó!

.

Most nem is tudom, hogy hol kezdjem. A 200 km-nyi távolság egy kicsit soknak tűnt, a szakadó eső, az erős szél is egy kicsit elkedvetlenített reggel, ........de úgy gondoltuk, hogy megyünk. Egy cseppet sem bántuk meg:-))

A virtuális ismeretségek egész mások, mint a valódi beszélgetések, ezt eddig is tudtuk, de most még erősebb bizonyságot szereztünk.

Szép számmal jöttek el foltvarrósok, gyöngyösök, hímzősök, ékszeresek........ akiket blogjukról ismertünk. De örömködhettünk másoknak is, akikkel eddig is volt már személyes találkozásunk.  Jó, hogy ezentúl arcok is kötődnek az olvasott bloghoz!  Nem is sorolom, hogy ki mindenkivel ismerkedtünk meg, hisz rengeteg arc is kötődik ezentúl alkotások képeihez, írásokhoz.

Csere-berére is beneveztünk. Közösen varrt neszeszereket vittünk és szép ajándékokat kaptunk.

Gina bonyolította az ajándék huzogatós játékot.



 Én ezt a fülbevalót kaptam:  Tőle: http://www.meska.hu/Shop/index/3424


Marcsi pedig egy szépséges ővtáskát  kapott hozzá passzoló fülbevalóval Toritextil-től.


Élveztük más örömét is, minden asztaltól csak "óhhh, ahhh" hallatszott. No ne szépítsünk, újra kisgyerekekké változtunk és csodálkoztunk, ámuldoztunk, kíváncsiskodtunk :-)))



Megtekintettük Juhizs már majdnem kész táskáját,

SzarvasMici fantasztikus figuráit, amelyeket valljuk be őszintén meg kellett érinteni, csodálni mindannyiunknak.


És az árusok, akik mindig "bűnbe" visznek sokunkat.  Egy kis anyag HobbyMűvész boltból,  kellékek, Varróvilág-tól, és vásárfia a lányomnak KiNeMa-tól (mert ennek végképp  nem tudtam  ellenállni)



Köszönjük a szervezést, a jókedvet a kedvességet minden szervezőnek, résztvevőnek! Jó volt Veletek tölteni ezt a szombat délelőttöt!


Délután aztán számunkra nem ért véget a nap, sikerült még Mártikával és Icával is találkozni! Egy finom kávé és isteni süti mellett még jókat nevettünk és beszélgettünk.

Ica meglepetés ajándékot  is hozott nekünk. Mondhatom majd leesett az állunk a csodálkozástól!

A műanyag füles vödröcském - melyet szösz-mösz kukának használtam ezennel nyugdíjazva lett, mert csodálatos kézzel varrt, szívvel-lélekkel készített szösz-mösz (nem, nem kuka.... ) tartót kaptunk Icától!!!!!!!





Marcsi ráadás zenei válogatást is. Mártika pedig finomságos kávás csokival lepett meg bennünket.

Kell ennél szebb nap? Nem !!!

Hazafele egy kicsit lassan haladtunk, egy baleset volt az M7-en, de azért jókat beszélgettünk. Az eső is eleredt, de már ez sem zavart.

Itthon pedig nagy meglepetés ért. A lányom gyönyörű rendet tett a házban, a konyhám pedig csillogott-villogott. Minden lemosva, kimosva, felmosva, eltéve,  várt:-)))

Köszönöm mindenkinek ezt a szép napot!!

7 megjegyzés:

  1. Én pedig tőletek kaptam az egyik csodás nesszeszert, köszönöm itt is, még egyszer, gyönyörű, csak ülök, és forgatom a kezemben, és nem tudok betelni a tűzés tanulmányozásával! :)

    VálaszTörlés
  2. Annyira nagyon örülök, hogy személyesen is megismerkedtünk!!!! Elképesztő páros vagytok! Csak irigykedni tudok, de kizárólag jó értelemben!
    Többszőr kell elmenni, hátha többször ér ilyen kellemes meglepetés ;-)
    Puszi Nektek!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy ilyen jól sikerült kerek napotok volt :))
    Jó volt veletek találkozni, sajnálom, hogy Márti is Icus nem jött oda !

    VálaszTörlés
  4. izgultam, hátha nem örül majd, aki kapja az övtáskát, mert gondolom, ilyesmit nem mindenki tud/akar használni, de gondoltam, valakinek csak tovább tudja az új gazdája ajándékozni, vagy szóval valamire csak jó lesz - remélem, legalábbis :))

    VálaszTörlés
  5. Matula ikrek!
    Örülünk, hogy örömet szereztünk!! Ezt is csak kéz alkotta, sok sok gyakorlás és a varrás szeretete és öröme a titka a tűzésnek :-))

    Álomjáró Bozsomati!
    Mi is nagyon örülünk, hogy sikerült találkoznunk. Írásaid alapján gondoltuk, a beszélgetésünk pedig igazolta, hogy egy kedves, kellemes egyéniség vagy! Remélünk még sikerül majd találkoznunk!

    Gina!
    Ica és Márti sajnos nem tudott jönni délelőtt, délután is csak nagy nehezen és nagyon rövid időre tudtak időt szakítani egy röpke kávézás idejére. Szerintem Márti családja egy kicsit így is neheztel ránk, amiért elraboltuk édesanyjukat egy családi összejövetelről.

    Toritextil!
    Marcsi lánya csillogó szemmel vette birtokba az övtáskát!!! Vasárnap már be is csomagolta és elvitte magával, mert annyira megtetszett neki. Ezért sem volt alkalmam, hogy fotót készítsek róla, de ígérem pótolni fogom. Nagyon szép darab, igényesen megvarrva, finom színösszeállítással! Igazi toritextiles stílusban :-)) Köszönjük!!

    VálaszTörlés
  6. óóó, de jó, én köszönöm :)))))

    VálaszTörlés
  7. Olyan nagyon jó érzés, hogy a lánykád örült a gyűrűmnek!:-))) Most, hogy rám találtál, már ki is tettem őt!!!:-)

    VálaszTörlés