2012. szeptember 25., kedd

A két neszi

.
Élek, élünk, de mostanság nem annyira varrunk. Vagyis varrunk, de még nem mutogatjuk :-)

Ez a két árva neszi készült  a múlt héten egy kedves ismerősömnek.
 A történetük csak annyi, hogy ez a nagyon kedves ismerősöm már annyi szívességet tett nekem, hogy ő az, aki bármit bármikor kérhet azt teljesítem. Nem óriási dolgot kért, csupán egy "ugyan olyan" kis kedvencet, amit hozott rongyos, -mit rongyos cafrangos állapotában. Az első ijedség, hogy azt kell helyrepofoznom alaptalannak bizonyult szerencsére. De hasonló színű és pont olyan fazonú és nagyságú volt az igény. Na nem kell semmi komplikációra gondolni, egy rém egyszerű darab volt. 
Ennek örömére készítettem kettőt. Egyet a kérés szerint - színek és méret betartással - és egy másik "ünneplőt". Méret maradt, a szín hangulata azonban nem.
Bevallom az egyszínű tűzött számomra csalódás lett. Ez a tűzés ilyen kis méretben egyáltalán nem érvényesült, sőt a kis játék a cérnaszínnel majdhogynem csak nagyítóval látszik. De legalább megpróbáltam.
Az öröm megvolt, remélem ezek is majd egyszer olyan rongyos állapotúak lesznek, mint a prototipus volt. Mert az azt jelenti, hogy kedves darab a gazdája számára. És tulajdonképp talán ez a legfontosabb :-))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése