2012. október 11., csütörtök

Készülődünk

.
Azt nem lehet mondani ránk, hogy nem vagyunk vállalkozó szelleműek. Az idei Határtalanul fesztiválra most nem pusztán látogatóként megyünk. 
Egy éve kezdtünk "sablonozni". Bevallom rengeteg munkánk van benne, de amikor kézbe fogjuk a "legújabbat" akkor már azt is mondhatnám, hogy élvezettel tesszük. 

Izgalmas feladat a tervezés - ami persze nem olyan hipp-hopp dolog - a többszöri átrajzolás, módosítás pár szakembernek már szerzett néhány ősz hajszálat. Rutinosan kezelik a "rakjunk rá egy varrásráhagyásnyit"  utasításomat, de szerencsére türelmes és okos emberek ők .-)) Legalábbis így tűnik :-) Nélkülük nem lenne a tervekből semmi, köszönjük a kitartásukat, mondhatni lelkesedésüket is! (lelkesedés nélkül már rég felmondtak volna nekünk, hiszen sokszor kell módosítani a terveken.)
Most több új darabbal készülünk a rendezvényre. Van köztük olyan, amelyet már-már édes gyerekemnek nevezhetnék, hiszen annyi időt töltöttem azzal, hogy jól és sokoldalúan, no meg persze precízen  lehessen használni. Kíváncsi leszek majd a véleményetekre!!! 

A képek és a részletek??............nos az legyen meglepetés!!! 

Természetesen jövő héten minden új darab felkerül majd  a Csokifolt Shop kínálatába.

Remélem a legújabb sablonok is elnyerik majd a tetszéseteket! Igyekeztünk, hogy mind a kezdők, mind a kísérletezők, a hagyományost kedvelők, a gyakorlottak,  mind az új dolgok iránt nyitott foltosok is találjanak kedvükre valót az új kínálatban!

Tehát gyertek és keressetek bennünket a Határtalanul rendezvényén!

3 megjegyzés: