2011. július 27., szerda

Nyári tábor ........az utolsó fecniig

.

Ó, igen tudom, hogy nagyon is eltűntünk. De nyár van és ilyenkor minden olyan sűrűvé tud válni körülöttünk A gyerekek is többet járnak haza és ha tehetjük, akkor velük töltjük a szabad perceket.

Minden nap készültünk írni, de aztán elmaradt. Pedig van restanciánk :-))

Zsuzsa hívott meg bennünket egy közös hétvégére. Csodás program, fantasztikus technika, jó társaság. Kell ennél több? Valljuk be: NEM! 

A helyszín ismerős lehet (már bevált máskor is)de most  a csapat tagjai : ZsuzsaKati, Adél, Marcsi, Nóra, és  teljes létszámban Csokifolt.
Zsuzsa jóvoltából minden napra jutott új tanulni való (volt, hogy kettő is). Mind más, de mégis hasonlóak. Vagdaltunk és vasaltunk........és valami csodás dolgok születtek így.

"Fusible aplique" technikát több verzióban tanította nekünk meg Zsuzsa. Az "ó", meg "á"  többször elhangzott - kivétel nélkül fantasztikus lehetőségeket láttunk a technikákban.

Rengeteg kétoldalán ragasztós anyagot felhasználtunk és főleg festett anyagokból dolgoztunk.......Nórival és Marcsival elméleti síkon már a tábornyitás után javában varrunk-eleinte csak fejben.......

A minta rajzolgatása pedig nagyon is komoly dolog :-))
A felhelyezgetés is odafigyelést igényel. De látványos volt a haladás!


Az  éjszaka sizzix-party volt (meg napkozben is egy kicsit)  :-))



Az idő kedvezett nekünk, így a szabadban is sokat időztünk (na jó...............ott készítettül elő a varrni valót).





Rengeteg elkészült darabunk lett, pedig meg sem örökítettük mind.




Utolsó nap pedig az összes maradék felhasználásával készültek újabb darabok. (ugye igazam van, amikor a kukából is visszaszedem az apró színes darabokat?)



Nagyon köszönjük  Zsuzsának, hogy megtanította nekünk ezeket a mesés technikákat,  de a  többieknek is ezt a csodás hétvégét! Rengeteget tanultunk,  fantasztikus dolgokat alkottunk és közben nagyon jól éreztük magunkat!



Ági, Marcsi



4 megjegyzés:

  1. Valóban a "legértékesebb" darabkákat varázsoltad elő a hulladékos dobozból!Nagyon jó volt ez az együtt eltöltött hétvége!

    VálaszTörlés
  2. Hű az az alsó kép valami csodás ! Persze klassz a többi is :))

    VálaszTörlés
  3. Ez nem ér, hogy nektek ilyen jó kis programjaitok vannak!

    VálaszTörlés