2012. május 14., hétfő

Tűztünk, vágtunk, illesztettünk

.
A májusi hosszú hétvége is eredményes volt. Algyőn már jártam tavaly ősszel.. Az idén visszahívtak :-)) Mentem is szívesen, mert egy nagyon klassz csapat várt rám. A faluház pedig gyönyörű, kényelmesen elfértünk, volt hely mindenre.

A kezdő tűző tanfolyam után a lányok felkészültnek érezték magukat az újabb feladatokra. Nem csak érezték, hanem valóban azok is voltak! Minden "házi feladatot" becsületesen begyakoroltak, így könnyű dolgom volt.

Sok-sok képet is készítettek a lányok. Nézzetek be Gabihoz, Edithez, Évihez!

Szombaton pedig a Fúzió címü faliképem technikáját tanultuk. Már közel egy éve elkészült az első darab, de még mindig vannak hozzá újabb ötleteim, amit a lányokkal ki is próbálgattunk.  Ismét nagyon jól jött a faluház kényelmes terme, de még a folyosón is égettünk egy kis organzát :-)) Játszósarok lett a terem egyik részében, de a végeredmény mindenkinek kedvére való lett azt hiszem!














Nagy öröm volt, hogy Szerbiából érkező foltosokat is megismerhettem, este a szálláshelyen és vacsoránál nagyokat beszélgettünk, de szobatársam Cicvarek volt, aki azóta reggel a kávéhoz nagyon hiányzik :-)) (meg este a kerti traccspartihoz is)



Jó volt Veletek Algyőn!!! Köszönöm a résztvevőknek és köszönet a faluháznak!

A képek Gabi felvételei


3 megjegyzés:

  1. A végén elfelejtettem a diákból fényképezni :(. Most tűzögetem a sajátom, csak nem emlékszem, hogy az egész meg volt tűzve? Tehát minden csík?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon klassz volt, köszönjük!

    VálaszTörlés
  3. Hidd el, hogy legalább annyira hiányzol te is, emlegetve vagy állandó jelleggel. ;-)

    VálaszTörlés