2012. július 5., csütörtök

Álom luxuskivitelben

.
Gyengébb idegzetűeknek nem ajánlom az idei nyaralásunk képeit :-))
Jól sikerült, mondhatni túl jól! Azt hiszem ezt nem csak én gondolom így, hanem rajtam kívül még 8 foltos barátnőm is. A helyszín változott, mivel az eddigi "Csöde A és B" közösen töltötte ezt a csodás hetet. A helyváltás oka a helyhiány. No nem az alvással volt a baj, hanem a varrással. Sikerült egy új helyszínt találni, amely igaz ugyan, hogy nem eldugott, fákkal övezett csendre vágyók álma, de a varrós helység hatalmas! Szerintem mindannyian úgy érkeztünk, hogy "tele a mindennapokkal a hócipő". Nos ez az eltöltött hét egy kicsit kisimogatta a felborzolt lelkünket - kívül is meg belül is! Részemről legalábbis :-)) A hőség általában nem kedvez a varrós táborozóknak, de ezt mi most egész jól viseltük :-))) Valahogy így.... :


meg így...


Na meg főztek is nekünk:



Ó, már hallom a kérdéseket, hogy " hol is volt ez a csoda tábor??? "

Gyenesdiáson. A Zöld ház panzióban.  Egészségesen étkeztünk délben, bioélelmiszerek és különleges magokból készült ételek, friss saláták.............. bár én rendes pörkölt és rántotthús rajongó vagyok  ez a megszokottól eltérő étkezés jó volt. A vacsorát pedig a megszokott módon megoldottuk.



Na és hogy varrtunk-e? Hát persze!!!! Azt hittük először, hogy egy hónapra való tervvel érkeztünk, de amikor mindenki lelkesen varr, akkor gyorsan készülnek el a dolgok.

Első napon Adél tanított nekünk egy egyszerűnek tűnő, de annál munkásabb technikát. Végre itt volt a lehetőség, hogy a varrógépeink számtalan díszítőfunkcióját kihasználjuk. Nem mellesleg megtanultuk, hogy a patkányfarok nem is olyan rettenetes dolog, mint az első hallásra hinnénk.

 A még félkész darabokról születtek képek is. Még sok varrnivaló van rajtuk, de mire valók a hosszú téli esték?






Varrtunk táskát /táskákat!!!

Volt, amelyiket fel is lehetett próbálni........



Szóval egy cseppet sem unatkoztunk!


Folyt. köv.....

5 megjegyzés:

  1. Már alig vártam,hogy írjál "rólunk",így újraélhetem a csodás napokat.Köszi Adél

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus lehetett! Feltöltődés egész évre! :o)

    VálaszTörlés
  3. Tudtok élni! :o)
    Irigykedünk, egyformán a medencére, meg a sok varrásra! :o)

    VálaszTörlés
  4. Looks like you are having a wonderful time...enjoy every minute!

    VálaszTörlés