2010. január 3., vasárnap

Beköszöntő

Új év, új élet! Ennek nem vagyok híve, inkább úgy tartom helyesnek, hogy új év, új hasznos dolgok!
Már évek óta varrunk közösen. Sok közös munkánk készült el, ami sok esetben a felejtés homályába merült. Ezt a blogot azért keltettük életre, hogy magunknak megörökítsük és sok kedves foltvarró ismerősünknek megmutassuk, hogy miket alkotunk.
Sokak számára valószínű meglepő, hogy teljesen egyforma munkáink is szép számban készülnek. Ez számunkra nem zavaró, hiszen otthoni, személyes használatra szánt darabokat varrunk. Kettőnk ízlése, színvilága nagyon hasonló, inkább kamatozni látjuk azt, hogy közösen választunk anyagot, mintát, kivitelezési technikát.

Bízom benne, hogy kezdeti lelkesedésünk nem hagy alább és legalább olyan termékeny 2010-es évünk lesz, mint az elmúlt évek voltak.

A kritikákat szívesen fogadjuk, pozitív és negatív visszajelzések is segítik munkánkat!

Kívánunk minden kedves foltvarró ismerősünknek békés, boldog, foltmunkákban gazdag új esztendőt!

Ági, Marcsi

3 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök ennek a bloggnak és nagyon sok sikeres, szép munkát kívánok nektek!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok Marcsi és Ági! Kaoka vagyok az egyik "szomszédasszony bloger". :-) Végig olvastam a blogotokat elejétől a végéig és nagyon-nagyon tetszett. Nem csak tartalmas érdekes, hanem szórakoztató is. Jókat derültem olvasgatás közben, pedig annyi más dolgom lenne, de nem tudtam abbahagyni. Ilyen még nem nagyon fordult elő, hogy ennyi ideig leragadjak egy helyen. Jó varrogatást kívánok és maradjatok sokáig együtt, nagyon jó kis csapat vagytok. :-)
    Gratulálok a szép munkákhoz! :-)

    VálaszTörlés
  3. Kaoka!

    Üdvözlünk nálunk!!! Szívesen látunk máskor is :-))

    VálaszTörlés