2011. január 6., csütörtök

Évértékelés

.
Azt gondolom, hogy érdemes visszatekinteni. Annak ellenére, hogy csak a szabadidőnkben varrunk nagyon sok elkészült darabbal büszkélkedhetünk. Tegnap, amikor Marcsival a sorsolás apropójából egy kis kávézással egybekötött csevegésre is jutott idő megtartottuk a "zárszámadó közgyűlésünket" is.
Az UFO játékot sajnos eltrehánykodtuk, pedig nagyon hasznos kezdeményezés volt Ildikótól, aki rengeteg szabadidejét és munkáját áldozta fel, hogy ne porosodjanak a félkész darabok a polcainkon. Mentségünkre legyen mondva, hogy a szándék meg volt bennünk, pár darab el is készült.
A nyári csödei táborunk nagyon jó volt, szeretnénk az idén is megtartani. Bár lehet, hogy programot nem kell majd összeállítanunk, rengeteg terv nem valósult meg, majd azokból csemegézünk.
A blogtalálkozó, amit Gina és Hokata szervezett igazi felüdülés volt :-)) Remélem az idén is lesz alkalmununk elmenni.

Az idei év nagy konklúziója azonban az, hogy a karácsonyi munkáknak időben kell nekiállni. 2009-ben a nyári forróságban varrtunk karácsonyi darabokat és nem is volt az olyan ostoba dolog!

Terveink vannak a 2011-es évre, nem is írom, hogy mire gondoltunk...... majd meglátjuk, hogy mi valósul meg belólük.

Íme egy-egy kollázs a teljesség igénye nélkül a 2010-ben készült darabjainkról. Biztosan van olyan darab, ami kimaradt, de valahol azok is biztosan jó gazdára leltek!

Ági munkái:


Marcsi munkái:



Reméljük, a 2011-es év is sok kihívást, öltetet, új foltvarrós barátságot, varrásban gazdag évet fog számunkra jelenteni.


Ági, Marcsi

2 megjegyzés: