2011. július 3., vasárnap

Hurrá nyaralunk!!!

.
Sajnos az idei foltos nyaralásunk véget ért. De feltöltődve érkeztünk haza, tele varrnivaló ötletekkel, rengeteg szép emlékkel. Az idei év volt a harmadik, hogy együtt töltöttünk egy hetet, de úgy érzem, hogy minden évben egyre jobban várjuk már a közös varrást, beszélgetést. 

Szokásunkhoz híven összepakoltuk a fél házat, valahogy betuszakoltuk az autóba a "nélkülözhetetlen"-nek tűnő dolgokat, anyaghalmokat, vatelinokat, és doboz hegyeket, amelyek az apró varrókellékeinket rejtik. 

Marcsi és én sem fértünk be egy autóba, így mi ketten is már  két-autós konvojként keltünk útra tőlem.

A macskás tűpárnám is jött velem :-))




Délután aztán szépen megérkeztünk az ország több pontjáról, megkezdődött a kipakolás, ami nem volt kis feladat. De a tábornyitó közös beszélgetést vártuk már egy éve, így az öröm nagy volt. 

Mint előző bejegyzésemben írtam a terv szerint szabadban varrást terveztünk, de az igazság az, hogy a szabadban az idő még jó lett volna, de a résztvevők igen csak elnyűtt állapotban voltak, így a "Varrjunk a szabadban" nálunk "Varrjunk fejben a szabadban" programmá módosult. Viszont roppant jól sikerült minden darabunk :-)))

Másnapra azonban belaktuk a házat és már neki is álltunk valami kézzelfoghatót alkotni. 
Kicsit röstellem magam, mert AnnAKa rajongásomat egy kicsit ráragasztottam a többiekre is, így rögtön az első napon egy terítővel indítottunk.

Adél hosszú türkiz színnel dolgozott :-))



Mártika piros-bordó rajongó :-))




Íme az elkészült darabok:

Ami aztán a később jövő Éva munkájával is kiegészült.



Persze azért egy kicsit vátloztattunk a mintán :-)) A virágok sizzix sablonnal lettek kivágva és a zsinórdíszt sem kézzel varrtuk meg, a méreteket pedig az asztalunk mérete határozta meg.

....folyt köv.

5 megjegyzés:

  1. Wowo! De jó volt Nektek!!!! Várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó lehetett, én is várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  3. Már nagyon vártam az élménybeszámolót!
    A terítők nagyon szépek, gratulálok Nektek!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép terítők készültek... izgatottan várom a folytatást! :o)

    VálaszTörlés