2011. július 11., hétfő

Nyaralunk - 5

.
Mi tagadás a sok varrás elvonta a figyelmem arról, hogy képeket készítsek. Így már csak egy rövid beszámoló következik.

Sajnos szombaton többen elutaztak, így hármasban maradtunk. De nem tétlenkedtünk!!!

Maratoni tűzésbe kezdtünk, hogy a csodás anyagunk még csodásabb táskává alakuljon. Az egyébként is szép anyagot felszabdalni halálos vétek lett volna, viszont a mintája annyira szép, hogy azt kiemelni élvezet volt. Egy pár óráig biztosan, de utána meg már nem volt visszaút. Minden vonalat körbetűztünk. (így utólag már látom, hogy megérte!)  Marcsi hajtott bennünket, hogy igen, készen leszünk vasárnapra!!!!!!!



Éjszakai műszak lett belőle, de jó volt:-)) A táska fazonja már ismerős lehet, hiszen varrtunk már ilyet. De változatlanul állíthatom, hogy vannak benne nem egyszerűen kivitelezhető részletek. De mi is a boldogság? A problémák sikeres megoldása :-))

Képet csak az én táskámról tudok mutatni, mert eltrehánykodtam a fényképezést. De Mártié és Marcsié is ilyen fazonú, csak más-más anyagból. 



Sajnos ez lett az utolsó Csödén elkészült darabunk. A hét eltelt :-(( Inkább elröpült, mint ez a csödei kertünkben gyakran felbukkanó pillangó:-((



De nagyon jól sikerült minden, élvezetes hét volt, szerintem mindannyiunk számára. 

Maradt vasárnapra a táborzárás réme, a pakolás. A kisdobozok, nagydobozok, szatyrok, ládák bekerültek az autókba és pihenten, jókedvűen, feltöltődve utaztunk haza.




Jövőre Veletek ugyanitt!!!! Mi szeretnénk, ha így lenne :-))

Ági, Marcsi

12 megjegyzés:

  1. Igazán jó kis hét áll mögöttetek!
    Csodás dolgokat készítettek, ez a táska is gyönyörű!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Úristen, de szép ez a táska!!!! Nagyon jó hetetek volt! Kívánok még sok ilyet!

    VálaszTörlés
  3. Biztosan nem véletlen hagytátok a tábor végére ezt a nagyszerű táskát, nagyon jó darab!
    El sem hinném, hogy van nem egyszerűen kivitelezhető részlet az összeállításában, mindenesetre jól oldottátok meg a felmerülő problémát, mert tökéletes lett.

    VálaszTörlés
  4. tényleg nagyon megérte a sok tűzést!
    gyönyörű!
    (a tábor miatt pedig irigykedem kicsit :-))

    VálaszTörlés
  5. Most olvastam végig a tábori beszámolódat. A képeket elnézve nagyon jó lehetett a hangulat és sok szépséges dolgot készítettetek! Olyan jó az a kellemes fáradtság és a mérhetetlen feltöltődés ami egy ilyen táborozással jár! :o))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó volt elolvasni az élménybeszámolódat, csodás dolgokat varrtatok!!
    (nem tudom miért, de mostanában nem tudok neked megjegyzést írni a Google fiókos bejelentkezésemmel :-( )

    martilein

    VálaszTörlés
  7. Igen, igen!!! Csodás hét volt :-)) És bevallom a táska tényleg megérte a rengeteg munkát.

    Rita! Hidd el, vannak ott alattomos részletek!

    Martilein! Szerintem valami a rendszerrel nem működik, sok blogba én sem tudtam mostanában kommentelni :-((

    Ági

    VálaszTörlés
  8. Nagy öröm számomra, hogy rátaláltam az oldalatokra.:-) Olyan mérhetetlen szeretettel írtok /írsz/ a varrásról, hogy a végén még én is hozzá fogok újra :-) olyan inspiráló a sok gyönyörű, igényes munkátok.
    Olvasni is élmény volt a nyaralásotokról!
    Köszönöm, és lehet pár ötletet én is megvalósítok az alkotásaitok alapján, ha rá tudom venni magam, hogy előbányásszam az összes varrási kellékemet.

    VálaszTörlés
  9. Agnesordog! Csak kapd elő azt a varrós cuccot!!!! Ne foszd meg magad ettől az élvezettől. Pont ma beszélgettem Marcsi barátnőmmel, hogy milyen fantasztikus, ha az ember megtalálja azt a tevékenységet, ami annyi örömet szerez neki. Nekünk így teljes az életünk :-))
    Ági

    VálaszTörlés
  10. Kedves Ági! Köszönöm a megjegyzést! Visszaintegettem, láttad? :))))

    Marcsi és Ági! Nagyon jó volt olvasni és látni, milyen szépeket alkottatok! Csuda ügyesek és kreatívok vagytok! Ez a táskai is nagyon szép, szívesen megtanulnám az elkészítését, ha nem titok! :)

    VálaszTörlés
  11. Végig néztem a táborozással egybekötött varrós napokat. Mit mondjak csúnya dolog az irigység!!!!!!!!!!!Baromi szép dolgokat varrtatok! Na és az elefáni, minden elismerésem nagy mackóé! Puszi mindenkinek Boszi

    VálaszTörlés