2013. május 26., vasárnap

Életjel

.
Igen, én kérem még élek. Köszönöm a leveleket azoknak, akik érdeklődtek felőlem, tudakolták, hogy miért nem varrok! Varrtam is mostanság sokat, de nem publikusat. (Majd ha az lesz mutogatom!) 
Kicsit magamba is zuhantam, az elmúlt időszak nem volt éppen kellemes. Több ismerősben csalódtam. Volt akiben kicsit, volt akiben nagyon. Ehhez jött még számtalan apró bosszúság is.  Sűrűn kapkodtam a Cicvarek féle "lesz@rom tablettákat". Jelentem ezt akár a TB is támogathatná, igaz már a jövő havi adagot is megettem :-( 
Ha ilyen dolgok történnek, ráadásul halmozottan, akkor egy kicsit magamba zuhanok, elvonulok. Talán ez is az oka az eltűnésnek és az is, hogy azok a bizonyos hullámok erősen csapkodnak a fejem fölött. De talán kilábalok, mert ki akarok!
A múlt héten aztán lánykám ösztökélésére varrtam én is egy szirmocskás terítőt. Persze ő kérte a bordós-krémszínű összeállítást, amit én boldogan teljesítettem.
Most még nálam van, de igyekszem eljuttatni neki, hátha neki is jobb kedve lesz tőle! :-)


A készítés részletes leírásához KATT IDE. 


5 megjegyzés:

  1. Ági, remélem most már jóra fordulnak a dolgok! Ismerősben csalódni nagyon rossz érzés, megértelek. Klassz lett a teritő, lánykád tuti felvidul tőle. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett,mint mindig :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett a terítö! Örülök, hogy újra írsz!

    VálaszTörlés
  4. Ágikám, fel a fejjel és csak fogyaszd nagy iramban azokat a bizonyos tablettákat! Meg lesz a hatása,a Te mindig vidám természeteddel karöltve,tudom! Varrjál szépeket, mint amilyen ez a terítő is!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a biztatást, no meg a dicséreteket is! Ígérem ezentúl termékenyebb leszek! (talán vidámabb is) Tegnap Marcsival jót beszélgettünk, közösen elfogyasztottunk párat a nevezett pirulákból és bizony segített!!!
    Ági

    VálaszTörlés