2011. február 21., hétfő

Hétvégi hímzések

.
Tegnap fehérneműs zsákokat varrtam. Az elejükre most nem fehér hímzés került, hanem vidámabb, fiatalosabb mintát választottam.

Nem névre szóló darabok születtek, csak a színekkel játszottam.A múltkor elkészült virágos zsákocska is nagy sikert aratott. Ágit jól megtréfáltam, mert az utolsó pillanatig nem árultam el neki, hogy ő fogja ajándékba kapni őket. Az öröme annál nagyobb volt, amikor átadtam neki :-)) Azóta már használatba is vette őket, az egyikben a hajcsavarói kaptak helyet a fürdőszobában, a másik pedig a kozmetikában díszeleg.

Ezért készült még belőle, hátha másnak is sikerül majd ekkora örömet szerezni vele. Egy kicsit kisebbet varrtam a már ismert mintával és színösszeállításban:És egy nagyobbat csipkével díszítve.


És ha már a hímzésbe így belendültem, akkor rögtön elkészítettem a lányom születésnapjára készült takaró hátoldalára egy címkét is. 8 megjegyzés:

 1. Hja kérem! Aki ilyen professzionális! :-))) Nagyon tetszenek a tartók! Nem csodálom Ági örömét!

  VálaszTörlés
 2. jajjnekem, beleszerettem ebbe a csipkésbe...hogyfogokmost alunni :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépek! Nekem különösen a fehérneműsök tetszenek most, persze a virágosat már a múltkor is imádtam :D, de nagyon cukik azok a melltartók :D

  VálaszTörlés
 4. Ó, nagy volt az öröm, amikor megkaptam a tartókat!!! Néha csak megállok és nézegetem őket :-))
  Ági

  VálaszTörlés
 5. Dióhéj!
  Nem aggódom az alvásod miatt :-))) Megvarrod gyorsan (nagyon egyszer darab) és máris szép álmod lesz :-)) Már nem az enyém a csipkés, mert más is beleszeretett.

  Kaccat!
  A fehérneműsök igazi bájos darabok, és ahány színválasztás annyi különböző darab. Szerintem lesz még folytatás :-))

  Marcsi

  VálaszTörlés
 6. Kedves Marcsi! A fehérneműs zsákkal még életemben nem találkoztam! :) Nagyon teszik, ahogy a többi munkád is. Adtál evvel egy ötletet nekem, Köszönöm! Üdv: Erika

  VálaszTörlés
 7. Erika! A fehérneműs zsákok utazáskor nagyon praktikusak. Védi és egy helyen is tartja az összecsomagolt alsóneműt. Örülök, hogy ötletet adtam, könnyű is elkészíteni őket, szinte végtelen a díszítési lehetőség, és nagyon jó ajándék is ismerősöknek, barátoknak.
  Marcsi

  VálaszTörlés
 8. Kedves Marcsi! Köszönöm a válaszodat! Boldog nőnapot kívánok! :) Erika

  VálaszTörlés