2011. március 8., kedd

Kívánságra

A fehérneműs zsákok nagy sikert arattak, így készült még belőlük. Bevallom nagy élvezettel készítem őket, mert ahány cérna, annyi eltérő darab születik.



De az akármi tartó zsákocskák is népszerűek, így abból is varrtam még. Most natur lenvászon alapra dolgoztam, és egy kicsit más stílusú díszítést választottam.



De ha már a hímzőgép is és a varrógép is dolgozik, akkor szinte nincs vége az ölteteknek.

Így a zsákocskákhoz neszeszerek is készültek. Az elején lévő díszítést a hímzőgép varrta, a neszeszerek pedig gyorsan elkészültek. Alapanyaguk szintén natur lenvászon lett.




.

4 megjegyzés:

  1. nahát...miféle jószággal lehet ilyen gyönyörűségeket?

    nagyon szépek, tényleg...

    VálaszTörlés
  2. szépek? Milyen géped van? Nekem is kellene majd egyszer valami komolyabb. Milyet érdemes nézni? Valaki tud tanácsot adni?
    szép napot! €dit

    VálaszTörlés
  3. Szia,csodaszép dolgaid vannak,nagyon jó kézügyességed!!!
    Gratulálok!!!!!
    Ha van kedved nézd meg a blogomat,igaz én még kezdő vagyok, de tapasztalt varróktól a kritikát szívesen fogadom,ja és olyan szerencsés helyzetben vagyok hogy hétvégén találkozunk Baján!
    Már nagyon várom.rozsa-muhelye-2010.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Bernina Deco-val hímzek! Nehéz tanácsot adni, hogy ki milyen gépet vegyen, nem is szívesen teszem.Ez olyan kérdés, amire azért nehéz a válasz,mert függ az ember pénztárcájától, felhasználási területtől és még nagyon sok mindentől. Egy hímzőgép ára 270.000 -től a csillagos ég :-(( Persze a nagyobb gépek nagyobb kerettel dolgoznak sokkal több dolgot lehet velük hímezni. Az enyém egyszerűbb gép, kisebb kerettel, de nem főállásban hímzek vele. A minták programtól függenek, de vannak a gépbe is eleve feltelepítve minták. Vásárlás előtt érdemes alaposan körüljárni a kérdést!

    Marcsi

    VálaszTörlés