2011. november 9., szerda

Nem tudok hozzászólásokat írni

.
Már többedszerre szembesülök evvel az üzenettel, ha hozzászólást szeretnék írni  mások blogjába :-((( VAn, ahova tudok írni, van ahova nem :-(

Input error: Memcache value is null for FormRestoration

Tud valaki valamit érdemben erről??

9 megjegyzés:

  1. Én is gyakran járok így. :(

    VálaszTörlés
  2. én nem tudok hozzászólni azokhoz a blogokhoz, ahol a komment nem külön ablakban van, és /vagy kér szóellenőrzést, így hozzátok is csak google chrome-ból tudok.
    De újabban sok blogba, ahol eddig firefoxból nem tudtam, most tudok
    biztos variálgatnak valamit, vagy új kezelőfület/régi kezelőfelület ütközik.

    VálaszTörlés
  3. Én is így jártam. Amióta a google chrome böngészőt használom, azóta tudok kommenteket írni.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon köszönöm, megpróbálkozok a Chrome-al!!!

    Ági

    VálaszTörlés
  5. Most én is így jártam egy másik blogon. Mikor beírtam a kommentet, az előnézetet választottam, utána felkínálta a bejelentkezést, bejelentkezés után küldte az ominózus üzenetet. Ekkor visszaléptettem az előző oldalra, és ott volt a kommentem előnézete, már csak el kellett küldeni.
    Ja, és én a Crome-ot használom, mégis így jártam. De legalább célba ért a megjegyzés.

    VálaszTörlés
  6. Valami hiba lehet a mátrixban, mert én is sokat vacakolok megjegyzések hagyásakor. Kb. minden harmadik elszáll a semmibe, pedig krómos vagyok... Szóval akkor ez is lehet oka a megcsappant kommenteknek.

    VálaszTörlés
  7. Mielőtt írnátok bármit, ellenőrizzétek, hogy be vagytok-e jelentkezve, vagyis a Megjegyzés írása mint legördülő menüjében (Közvetlenül a megjegyzés bevitelei mezője alatt) nem Select a profile/Profil választása látszik, hanem vagy a Google-s fiókotok neve, vagy Név/URL-cím vagy - ha engedélyezve van a blogon a Névtelen opció.

    VálaszTörlés
  8. Altair!!
    Nagyon köszönöm :-)) Már úgy tűnik megoldódott! Elképzelhető, hogy a google rendszerben volt a hiba, mert mindent úgy csinálok mint azelőtt és azóta és most működik.

    VálaszTörlés