2011. május 31., kedd

A kirakat

.
A kirakat mindig is fontos volt számomra. Rengeteget dolgozok azon, hogy mindig ízléses és stílusos, de azért a legújabb anyagok tekintetében naprakész legyen. De a foltvarró lelkem sem tudom meghazudtolni, így mindig varrok is valamit a legújabb anyagokból.
Ezekkel az anyagokkal most egy kicsit jobban eljátszadoztam, mint máskor. Mert annyi ötletem támadt, hogy nem is tudtam, hogy melyiket valósítsam meg. Ugyanakkor ezek lakás dekor anyagok, a cél mégis az anyag kiemelése és a kirakat berendezése volt csak.

A legújabb  lakástextilek önmagukban is szépségesek, szinte órákig csak nézegettem őket......... A finom színek és minták........... de azért a végén csak odaültem a géphez :-))

A kedvenc most ez a rózsás anyag volt.  A natur len anyagon a pasztell színek olyan melegséget adnak.  A színek és az anyag minősége együtt a modern eleganciát testesítik meg. A mesés mintát összeszabdalni a világért sem akartam, így a dekorfüggöny anyagból a kirakatba egy párnát és egy táskát varrtam.


A modernebb - szintén natur len anyag -  csíkjainak a  színeit variáltam.  Persze párna és egy táska a végeredmény :-)

A csíkos anyagnak van egy "testvére" is. A színek ugyan azok, viszont csíkok helyett levelekkel. A minta nagysága miatt ezt sem akartam különösképpen patchwork mintává szabni. Hagytam, hogy a minta érvényesüljön. Igaz a táskánál némi lelemény is kellett, hogy ne vágjam keresztbe a leveleket. 
Sajnos a kész kirakatról nem tudok képet feltenni - mert bár szerintem gyönyörű és kedvemre való lett- de a hatalmas üveg annyira tükröződik, hogy nem látszana a képen más, csak én, ahogy fotózok .

7 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek az anyagok is, az elkészült darabok is. :) A rózsás párna egyszerűségében remek!

  VálaszTörlés
 2. Csodás lehet a kirakat!
  Gyönyörűek az anyagok, néha kell egy kis visszafogott szépség is! :o)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszenek az anyagok és a táskák is. A rózsás anyagot ünnepi abroszként is el tudnám képzelni.

  VálaszTörlés
 4. Kár, hogy nem tudod azt is fotózni. A leveles anyag gyönyörű, csodásakat varrtál !

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép anyagokból, nagyon szép dolgokat készítettél.Az a rózsás húúúú de szép;)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm mindenkinek! Tényleg szép lett a kirakat:-))
  Foltoska! Az abrosz jó gondolat :-))

  Marcsi

  VálaszTörlés
 7. Szia,én ma találtam rá a blogodra,de SZERELMES LETTEM!!!!!!! CSAK ÍGY TOVÁBB !

  VálaszTörlés